Hálószoba berendezés, ágy és matrac boltok és gyártók bemutatása

Ha matrac, akkor Matracportal!

Számolja ki kényelme zálogát, mennyibe kerül
Ismerje meg a Feng Shui és a Kínai asztrológia hatásait a lakberendezésre és mindennapi életünkre.
Álomfejtés, mit mutatnak az álmaink?
Döntse el Ön. Válaszaival a matracgyártók csak előrébb jutnak.
A Matracportal partnerei akik az Ön kényelméért dolgoznak.
Találja meg a legjobb áron a matracokat. Akciók!
Adok-veszek, apróhirdetés.
Ajánló

Keresés

Keresendő szó:

Matrac szavazás

Mit szeretsz a lejobban csinálni egy hosszúra nyúlt hétvégén?

Álomvilág

Háború

háborút látni: nagy izgalom háborúban fogságba esni: kemény, ártalmas ellenfél fegyvereket látni: baj szétlőtt fegyverek: belenyugvás egy tragédiába

Összes alvás szakszóhoz
Webáruház partnereket keresünk!

Webáruház partnereket keresünk!

A Matracportál bővíteni kívánja a webáruházban terméket eladó partnereinek körét! Amennyiben úgy érzi, termékeit sikeresen értékesíthetné nálunk, kérem, jelezze az info@matracportal.hu címen! Köszönjük!

Matrac, biomatrac, rugós matrac és szivacs matrac gyártók

Matrac, biomatrac, rugós matrac és szivacs matrac gyártók

Matrac legolcsóbban a matrac gyárból. A régi szlogen ma is érvényes lehet, ha matrac vásárlás a célunk, érdemes körül néznünk a matrac gyártó cégek népes táborában is. Biomatrac, kókusz matrac, latex matrac, rugós matrac, szivacs matrac, vagy tempur matrac: ki gyártja és hogyan, hol lehet hozzájutni! Tekintse meg listánkat! Amennyiben Ön is matrac gyártással foglalkozik, és szeretne kiemelt helyen lenni a matrac gyártók között, kérjük jelentkezzen az info@matracportal.hu címen!

Matrac forgalmazók

Matrac forgalmazók

Ha nincs a közelben egy matrac gyár, a matrac kereskedők is összeállíthatnak számunkra egy értékes matrac kínálatot. Hol és milyen matracokat vásárolhatunk? Listánkból kiderül! ! Amennyiben Ön is matrac kereskedéssel foglalkozik, és szeretne kiemelt helyen lenni a matrac gyártók között, kérjük jelentkezzen az info@matracportal.hu címen!

Ágyak, ágykeretek  forgalmazói

Ágyak, ágykeretek forgalmazói

Az ágy a hálószoba alapvető része. Persze az alvásnak nem feltétlenül eleme az ágykeret, hiszen sokan szeretnek csupán matracon aludni. A jó matrac a jó alvás záloga, a jó és szép ágy pedig a krém a hálószoba berendezésén. Azért, hogy Ön is válogathasson az ágyak forgalmazói és gyártói között. Itt minden ágy gyártó és forgalmazó megtalállható, aki számít. Akciós, olcsó és excluzív ágy, itt egy helyen.

Ágynemű forgalmazók

Ágynemű forgalmazók

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Ebben a mondásban elsősorban a matrac és az ágy játszik szerepet, ha nem az elvonatkoztatott értelemre gondolunk. Összegyűjtöttük hát az összes valmire való ágynemű forgalmazót, hogy a matrac ne maradjon üresen. Lepedő, paplan, huzat, párna, kispárna, itt mindent beszerezhet, a legkedvezőbb árakon. Ha ágynemű vásrlás a célja, kezdje itt!

Lakberendezés

Lakberendezés

Nem elég a pénz a szép lakáshoz, hálószobához: ízlés is kell hozzá. Amennyiben kifogytunk saját lakberendezési ötleteinkből, vegyük ígénybe egy profi lakberendező tanácsait. Egy tanácsadó segítségével akár pénzt is megspórolhatunk, és jelentősen emelhetjük lakásunk, hálószobánk színvonalát. A lakberendező, mint küldő tanácsadó, gyakran másképp látja a dolgokat, mint mi, de egy független és elfogulatlan vélemény csak hasznos lehet.

Ágy gyártók

Ágy gyártók

Konyhabútor készítők

Konyhabútor készítők

Na de hogy jön a konyhabútor a matrac portálra? Ne felejtsük el a kis lakásokat, a garzonokat! Ami9kor az egész lakás csak egy szoba, bizony a konyhabútor is a hálószoba része. És ilyenkor fontos ám igazán, hogy jól elrejthető és prkatikus bútorokat alkalmazzunk. Olcsű konyhabútor mely praktikus is? Igen, ez létezik! Válassza ki konyhabűtor forgalmazóink közül az Önnek legmegfelelőbbet!

Házhozszállítás/Csere program

Házhozszállítás/Csere program

Velünk biztonságban tudhatja bútorait, matracait! Ha segítségre van szüksége a megvásárolt termékek szállításában, nálunk kedvező áron az ország egész területére valamint külföldre megrendelheti ezt a szolgáltatást. A szállítási díj a vásárolt termék értékétől illetve a lakóhely távolságától függ. Természetesen, mindenben, amire szükség van, állunk rendelkezésére, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunk úgy a vásárolt terméknek megfelelő régi, megunt matracát, ágyát elszállítjuk. A szállítási időpontokról és az árakról az értékesítőknél és az interneten érdeklődhet.

Bőrbútor forgalmazók

Bőrbútor forgalmazók

Bőr ülőgarnitúra, bőr bútor, pamlag, bőr matrac és egyéb kiegészítők forgalmazói. Boltok, gyártók, kereskedők. A bőr mint természetes anyag ugyan úgy része lehet hálószobánknak, az egyedi bőr bútor excluzívvá teszi a lakberendezést. Itt minden bőrbútor forgalmazó, gyártó és kereskedő megtalállható, aki számít...

Szauna

Szauna

A szauna egyébként finn "találmány" és több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Szüloföldjén Finnországban több mint kétmillió szaunát tartanak számon, ami jól mutatja, hogy mind a mai napig a finn kultúra élo eleme. A szaunafürdo egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segíto pihenés, amely rendkívül jótékonyhatással van a testre és a lélekre egyaránt. A magyar piac bizonyos értelemben speciálisnak számít a többi felvevo, használó piachoz képest. Hosszasan lehetne sorolni még a szauna elonyeit, de úgy gondolom az eddigiekbol is látszik, hogy egy pozitív értelemben vett divatos életforma, és életminoség egyik fontos elemérol beszélünk.

Kozmetika

Kozmetika

A kozmetika célja, hogy felfedje, ami szép és elfedje ami előnytelen. Ha végig tekintünk az emberiség történetén, látható, hogy a szépítkezés már nyolcezer évvel ezelőtt a suméroknál is fellelhető, és kisebb-nagyobb megszakításokkal napjainkig egyre fokozódó tendenciát mutat. A hölgyek, de ma már a férfiak is - az életszínvonal javulásának megfelelően - egyre többet áldoznak testük ápolására, szépészeti célokra.


Kommentek

adrián hozzászólása 2010.12.22 21:52 válasz erre

Helyesen:most jött elő egy-két hibás!Bocsi...

adrián hozzászólása 2010.12.22 21:51 válasz erre

Matrac üzletünk van pécsett!A Bentextől vásároltunk sok-sok matracot.Most jött előmegy-két hibás de a cég elérhetelen!

Szász Gábor hozzászólása 2010.03.22 21:34 válasz erre

vásároltam a bentex kft-töl 1éve 1Db matracot amire 12 év garanciát vállaltak.a matracot 1 év alatt kifeküdtük.az üzletkötöt és a céget azota sem érem el.kérném aki tud segitsen.elöre is köszönöm!

Kunczly Judit hozzászólása 2009.08.13 14:12 válasz erre

Kedves Szerkesztők! Gratulálok a portálhoz. Kitüntetésnek érzem, hogy a saját cikkemet olvashatom a honlapotokon, "A lakás méregtelenítése a fengs hui eszközeivel", de illet volne rajta hagyni a nevem, vagy megjelölni a forrást. Köszönet érte, ha ezt utólag megteszitek. Üdvözlettel, Kunczly Judit Harmónia Szabadegyetem

csortos györgyné hozzászólása 2009.08.04 10:32 válasz erre

vásároltam a bentex gyapju kft-től 2 éve egy máneses derékaljat!tavaly már kicserélték mert eltörtek benne amágnesek!most2hónapja kérték,hogy küldjem vissza megvizsgálásra,amit meg is tettem!azóta semmi féle visszajelzést nem kaptam tőlük,sőt telefonjuk is állandó foglaltat jelez.akkorhogylehet megbizni az ilyen cégekben!!!ja!!!még annyit hogy a TATABÁNYAI BENTEX-ről beszélek,vagyis irok!!ha valaki tud SEGITSEN!!!!


[1]

Írd meg a véleményed

Név*
Add meg kérlek a neved, melyen mások válaszolhatnak neked.
Email cím
Pontos e-mail címet adj meg. (Nem lesz megjelenítve)
Hozzászólás*
Hozzászólásodban kerüld a csúnya szavak használatát és vedd figyelembe a felhasználási feltételeket.
Ellenőrzés*
Az ellenőrzés során a mezőben látható betűket és számokat pontosan írd be, ügyelve a kis és nagy betűkre is.

Online tanácsadás
Kérdező: PACSIKA JÁNOSNÉ
Kérdés: LUMBAGO ESETÉN MILYEN MATRAC VÁLASZTÁSA AZ IDEÁLIS, ILLETVE EGY MEGLEVŐ KEMÉNY MATRAC ESETÉN EGY 6CM VASTAGSÁGÚ MEMÓ ÓRIA MATRAC MEGOLDÁST JELENTHET-E?
A Válasz:

Kedves Pacsika Jánosné,

Köszönjük kérdését!

A lumbágó görög eredetű szó, aminek a jelentése deréktáji fájdalom. Mi az, ami a derékfájdalmat okozza? Ilyenkor nagyon sok okot, betegséget lehet találni.

A megfelelő matrac kiválasztása mindig nehéz, főleg akkor amikor már a betegség megjelent. Amennyiben meglévő matracára szeretne tenni fedőmatracot, vagy ha új matracot szeretne vásárolni, mindenekelőtt matracpróbát javasolnánk. Ezt általában megteheti a boltokban illetve vannak lehetőségek, ahol haza is viheti a terméket és saját otthonában próbálhatja ki az Önnek megfelelőt. A memory matracok és a biomatracok a legmegfelelőbbek az Ön számára. Üdvözlettel: Matracportál


Tovább az összes matrac tanácshoz
Ha kérdése van matraccal, ággyal, egyéb kiegészítővel vagy bármely kapcsolódó témával kapcsolatban kérdezze meg itt a Matrac Tanácsadás menüpont alatt.

Itt teheted fel kérdésed

Név*
A kérdés feltevőjeként fog mejelenni orvosunk számára a megadott név.
Email cím*
Erre az email címre fog érkezni egy értesítő email.
Kérdés*
A válaszra váró kérdés
Ellenőrzés*
Az ellenőrzés során a mezőben látható betűket és számokat pontosan írd be, ügyelve a kis és nagy betűkre is.

Matrac webshop ajánló
Tempur CLOUD 19 matrac 80*200
Tempur CLOUD 19 matrac 80*200
Egyedülálló nyomáscsökkentő hatásának köszönhetően a TEMPUR matracok...
329990 Ft
Köleshéj párna, prána párna 30*40
Köleshéj párna, prána párna 30*40
- A gabonafélék királya! - a köleshélypárna minden más magnál több ásványi anyagot és...
4890 Ft
NOVETEX gyerekmatrac - Original - 70*120cm - aloe
NOVETEX gyerekmatrac - Original -  70*120cm - aloe
Tökéletes gyerekmatrac! A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen...
21990 Ft
Ural Medikal Alvópárna - V9006 (NOVETEX)
Ural Medikal Alvópárna - V9006 (NOVETEX)
A téglalap alakú forma kiválóan illik bármilyen ágyra és kiváló kelléke a baráti...
12595 Ft
Matrac fórum
Legújabb topikok:
Masszázs tanácsadás
Hétvégi pihenés
Hozzászóló: krzoli Hozzászólás: Sziasztok! Véletlenül találtam erre a szép oldalra! Nekem is gerincsérvem van, és a neten próbálok egy kis információhoz jutni. Sajnos nekem is nagyon rossz a matracom, és épp egy jó kis gerinces oldalon olvastam, hogy mennyire fontos, hogy az ember hogyan ül, és hogyan fejszik,...
Alvás ezoterika
A Feng Shui - szószerinti jelentése "Szél-víz" - a tárgyak elhelyezésének művészete, mely Kínából ered. Ez a művészet is - mint oly sok Kínából származó művészet - a yin és a yang valamint a chi energia folyamának... Mit érdemes tudni a Feng Shui Lakberendezésről?
Ez a hónap már sokkal jobb dolgokat tár a csillagjegyek szülöttei elé. Sokuknak pletykákkal kell szembenézni, illetve nagy nyomás alá kerülhetnek, de mindenkinek megéri ez a kis rossz időszak. Anyagi téren is sokuknak - egy két... A februári hónap csak eggyes dolgokban hoz ígéretes dolgokat
Ajánló

Bejelentkezés

Termékkereső

Milyen terméket keres?
Akciós termék?
Milyen árkategóriában?
A honlap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és az Európai Unió támogatásával jött létre.